Újévi koncert 2020 -Új helyszínen

A Sárvári Koncertfúvószenekar január 4-én, szombaton 17 órakor 47. újévi koncertjére várja a közönséget új helyszínen, a Sárvár Arénában.

 

A sárvári fúvósok koncertje nyitja a 2020-as városi programok sorát, és a Sárvár Arénában is az első kulturális rendezvény lesz. Az est repertoárján régi nagy sikerek és új darabok is szerepelnek. A vendégfellépők Szilágyi Krisztina énekes és a Pfeiffer Milán, a Koncz János Alapfokú Művészeti Iskola egykori növendéke által vezetett Bassiana Brass lesznek.

A Koncertfúvószenekart Szélesi Attila nívódíjas karnagy vezényli.

A vendégeket Kondora István, Sárvár polgármestere köszönti. A hagyományokhoz híven, az újévi koncerten bemutatják a zenekar új tagjait is.

A koncertre december 20-tól elővételben vásárolhatók jegyek a Sárvár Aréna jegypénztárában, a mozi nyitvatartási idejében vagy a jegymester.hu weboldalon 1000 forintos áron. A helyszínen váltott jegyek 1500 forintba kerülnek.

A Sárvári Koncertfúvószenekar már megtartotta az első helyszíni próbákat a Sárvár Arénában, és nagy izgalommal készülnek a január 4-i fellépésre. – Bízunk abban, hogy teltház előtt játszhatunk, és nagyon sokan eljönnek majd, hogy együtt nyissuk a 2020-as évet ezen a fantasztikus új helyszínen, a Sárvár Arénában.